در نشست مدیران عامل شرکتهای نفت خزر و ملی حفاری تأکید شد
توسعه همکاریها در گستره شرکت نفت خزر
مدیران عامل شرکت نفت خزر و شرکت ملی حفاری ایران بر توسعه همکاریها و استفاده از ظرفیتهای عملیاتی و خدمات فنی و مهندسی دو شرکت در بخشهای خشکی و فراساحل تأکید کردند. به گزارش روزنفت به نقل از شرکت ملی حفاری ایران مراد کمالی، مدیرعامل شرکت نفت خزر در این نشست که با حضور معاونان، […]
مدیران عامل شرکت نفت خزر و شرکت ملی حفاری ایران بر توسعه همکاریها و استفاده از ظرفیتهای عملیاتی و خدمات فنی و مهندسی دو شرکت در بخشهای خشکی و فراساحل تأکید کردند.
به گزارش روزنفت به نقل از شرکت ملی حفاری ایران مراد کمالی، مدیرعامل شرکت نفت خزر در این نشست که با حضور معاونان، مدیران و رؤسای عملیاتی این شرکتها در ساختمان مرکزی ملی حفاری در اهواز برگزار شد، درباره حوزه فعالیت شرکت نفت خزر در شمال کشور و برنامههای تبیینشده از سوی شرکت ملی نفت ایران در زمینه توسعه فعالیتها بهویژه در حوزه آبهای عمیق و مسائل زیست محیطی توضیح داد.
وی گفت: در برنامه توسعهای راهبردی پیشروی این شرکت، توسعه میدانهای هیدروکربوری و حفاری چاههای اکتشافی و توسعهای مدنظر قرار دارد که با توجه به توانمندهای شرکت ملی حفاری ایران در این ارتباط، از همکاری و همافزایی با این شرکت استقبال میشود.
در ادامه نشست حمیدرضا گلپایگانی به سوابق همکاری دو شرکت در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: شرکت ملی حفاری ایران با برخورداری از متخصصان مجرب و بهرهمندی از تجهیزات تخصصی در بخشهای حفاری همچنین خدمات یکپارچه فنی و مهندسی، برای همکاری با شرکت نفت خزر آمادگی کامل دارد.
وی افزود: این شرکت میتواند افزون بر اختصاص تجهیزات حفاری و استفاده از دانش فنی متخصصان در زمینه حفاری، خدمات جانبی به چاههای در حال بهرهبرداری و توسعهای ارائه کند و با توجه به تنوع و یکپارچگی خدمات، موجب شتاببخشی در اجرای پروژههای تبیین شده شود.
در این نشست نسبت به تنظیم توافقنامه همکاریهای مشترک میان شرکت نفت خزر و شرکت ملی حفاری ایران اقدام و در اولین فرصت از سوی مدیران ارشد دو شرکت امضا و مبادله شد تا با توجه به پیشزمینههای همکاری، از ظرفیتهای دو مجموعه بهمنظور تحقق اهداف استفاده شود.
همچنین تصمیم گرفته شد کارگروههای تخصصی با حضور متخصصان دو شرکت تشکیل شده و جنبههای مختلف همکاری فنی و تخصصی برای پیشبرد اهداف شرکت نفت خزر مورد بررسی قرار گیرد و در این زمینه مباحث بازرسی و تعمیر تجهیزات در ابزار در گردش حفاری، تعمیر و نگهداشت تجهیزات حفاری سکوی امیرکبیر و بانک اطلاعات بهروز شده عملیات حفاری و خدمات جانبی حفاری در دریا و خشکی مورد بازبینی و تحلیل قرار گیرند./شانا